Poslat E-Mail 

8. září 2010, svátek má Mariana

Diskuze  

Diskuze / Volný čas, akce / Klub spokojených důchodkyń

Jste také tak spokojeni v důchodu jako já? Mám ráda zahrádku,čtení,ruční práce,vaření atd.

Upozornění! Pro zajištění plynulého používání sekce Diskuze, byly předchozí příspěvky k tomuto tématu archivovány. Přečíst si je můžete na odkazu: http://www.nadoma.cz/diskuze/tema/slug_17461_archiv_2010_06_21_11_34

Pro vložení komentáře musíte být registrováni nebo přihlášeni

Komentáře:

Odpovědět » mariana46  |  1. září 2010 14:53:15

Pěkné odpoledne děvčata. Děkuji všem za zajímavé recpty, určitě něco vyzkoušíme. Jste moc hodné, že jste nezapomněly.Dnes u nás sneprší, ale zase pro změnu fouká hrozný vítr a je děsná zima. Mějte se fajn .Majka

Odpovědět » Orin007  |  1. září 2010 13:09:55

Všechny zdravím,a oznamuji,že po dlouhém boji se dostat na Skype,jsem musela projít celou procedůrou jako nový uživatel a musela jsek změnit volací jméno.Takže kdo by chtěl se mi ozvat je to : evasmorin.Byla jsem na Skype hodně roků a najednou při přihlašování bylo vše špatně,tak jsem se chtěla znovu přihlásit,ale pořád mi psali,že neznají ani přihl.jméno,ani heslo a ani můj eail.Noprostě jsem jim totálně vypadla.Dnes zatím neprší a chvílemi pěkně hřeje sluníčko.

Odpovědět » Sarita  |  1. září 2010 10:42:15

Ahojky děvčata, tak taky máte tak šeredně, tady celou noc hrozně leje a fouká, Irenko a Hošo, díky za receptíky, vyskouším to, Evi-Š doufám, že na dovolenou budeš mít lepší počasí, jinak vám všem přeji hezký den , jdu vařit, za chvíli jde manžel do práce

Odpovědět » Lempik  |  31. srpna 2010 22:37:54

Ještě teď jsem četla příspěvek od Šotky taky píše o paprikach plněnych zelim jedla ale nedělala je to opravdu mňamka a jde to ke všemu podávat maš toho Majko do výběru tak snad spotřebuješ papriky tak dobrou chlebík se mi dopéka tak půjdu pomalu na kutě papa

Odpovědět » Lempik  |  31. srpna 2010 22:32:31

Majko pomazánka na topinky 1kg cibule 1kg paprik 1kg rajčat 1sklinka hořčicova oleje 10feferonek 1palička česneku 1/2bal deka.Všechno umeleme na masovém strojku dodame deko a vaříme do vyvaření šťavy potom plníme do skleniček a ještě asi 10min.sterilizujeme na 80st.Je opravdu moc dobrá potom ještě mam naložené žampionky s paprikou a cibulí anebo taky plnim papriky zelím a nakládám jak okurky pokud bys chtěla tak pošlu recept jsou moc dobré s tím zelim a můžeš ke všemu.Tak zatím se opatruj a zkoušej nebo děvčata která budete chtit zkuste taky zdravim všechny Irena

Odpovědět » jade23  |  31. srpna 2010 23:52:20

Ahoj prosímtě mohla by si mi poslat ten recept na plnene papriky zelím? A pokud máš další skvělé recepty přidej je k tomu na oplatku pošlu něco já.Moc ti děkuji Verča

rusicova@seznam.cz

Odpovědět » Šotka  |  31. srpna 2010 21:39:30

O počasí se snad ani nemá význam zmiňovat, je to u nás jako všude jinde, dnes jsem skutečně ani nevylezla, jen odpoledne vyprovodit holky. S Evičkou jsem si to moc užila a že tu byla se starší sestrou, ani si na rodiče nevzpomněla. Já jsem nějaká zmrzlá, navlečená jak cibulka, doufám, že na mne nic neleze. Mám zaplacené ty Jizerky a slibují, že by se za týden mělo počasí trochu zlepšit, tak tomu budu věřit. Nemohly jsme nijak otálet, je to last za mravný peníz a nejdéle zítra to musí být zaplacené. Tak už jsme s kamarádkou vymýšlely, co bychom podnikaly v případě nepříznivého počasí, abychom to tam jen neprolelkovaly.
Majko, od paprik bychom ti asi pomohly všechny, já se pouze uchyluji k tomu leču a ještě nastavuji cuketou, letos se naštěstí urodily, vloni ani jedna, a pak papriky plním masem, v zimě jak když to najdu - s rajskou omáčkou, v létě mám zase ráda jen tak zapečené s bramborem, pustí pěknou šťávičku. Pak také dost nakládají plněné zelím, sladkokyselý nálev, jedla jsem, ale nedělám, když mám vše mimo cibule k tomu koupit.

Odpovědět » Hoša  |  31. srpna 2010 19:54:15

Je toho z této dávky dost - doporučuji na odzkoušení z poloviční dávky. Jinak tento recept mám ze Slovenska z Oravy.

Odpovědět » Hoša  |  31. srpna 2010 19:52:03

Pro Majku a třeba i někoho zaujme recept na PIKANT
2kg papriky,1kg rajčat, 1kg cukety (nemusí být -dát to kilo rajčat, nebo papriky), 1kg cibule = 5kg
1/2 l oleje, 13dkg krystalu, velká krabička hořčice, 1/2 bal pepře mlétého, 2dl octa, 1 petol (dnes to je myslím Hass-konzervační přípravek) 2-4 feferonky
Vše se rozmixuje, nebo umele a dá se hodinu vařit.Dávám do malých skleniček a pak chvíli steriluju.

Odpovědět » Stephan  |  31. srpna 2010 19:44:06

terinočce
vnučka dostala další hlásek, tak ať jí další přibudou a vyhraje

Odpovědět » Lempik  |  31. srpna 2010 19:27:54

Tak děvčátka zítra zaři děti jdou do školy a počasí na prd je to v haji.Prcek ma hlasu už 110snad něco vyhraje bylo by to fajn.Majko jsi fakt odvážna holka v takovém počasi ja bych se asi po....la ještě dobře že nemám řidičák takže Jani nejsi sama kdo ho nema já ho taky nevlastním a je to dobře jezdila bych jenom příkopama v te dnešní bezohledností řidičů a hlavně těch kamionistů.Tak u nas leje a leje to neni možna odkud se bere tolik vody je to fakt hrůza.Jdu dat děvčátka péct chlebík do pekárničky miláček mi hlási že zítra nemame co snídat je to fakticky parada mit tu pekárničku tak se mějte hezky zbytek večera vam všem i vašim psim a kočičim milačkum ty naše posery chrní jedna v křesle a druha na gauči to je život že jo tak zatim papa.

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...  53  54 » 

Hledat v diskuzích