Poslat E-Mail 

8. září 2010, svátek má Mariana

Diskuze  

Diskuze / Domácnost / ekologické čistící prostředky

informace, rady a zkušenosti s používáním ekologických čistících prostředků v domácnosti. Přírodu je třeba chránit, tak do toho!

Pro vložení komentáře musíte být registrováni nebo přihlášeni

Komentáře:

Odpovědět » lucian.ka  |  29. července 2010 17:10:46

Dobry den,ja si privydelavam s DEDROU,pouzivam ji i pro svou vlastni potrebu,vyzkousejte ji take,napiste a ja vam poslu katalog a vzorecek avivaze ZDARMA,lucian.ka@centrum.cz

Odpovědět » Ecinazuz  |  26. července 2010 18:37:58

používám ekologické prostředky od španělské firmy Codina. jsou na trhu více jak 10 let a stále jsou super.
http://www.fcc-finclub.cz/fcc-finclub/eshop/1-1-Drogerie

Odpovědět » Roxana  |  29. dubna 2010 21:11:16

Ach jo, zase nabídky pyramid....

Odpovědět » JITKA S.  |  14. března 2010 19:00:37

Dobrý večer,celá naše rodina používá výrobky AMWAY,jsou koncentrované takže se ředí a vydrží dlouho.Jsou i výborné pro alergiky jelikož v nich není obsažena žádná chemie,takže je fajn, že můžu uklízet bez gumových rukavic :-) Pokud máte někdo zájem o výrobky této skvělé značky,kontaktujte mě na:sklenickovajitka@seznam.cz a já vám ráda podám více info.Pokud budete mít zájem o nějaký výrobek ráda vám ho objednám a pošlu poštou. Poštovné si neúčtuji, je ZDARMA :-) Krásný večer přeje Jitka S.

Odpovědět » JITUSKA  |  13. března 2010 15:48:05

Používám ekol.Missivu. A co nemá v nabídce tak od Eurony nebo Dedry.

Odpovědět » TANV154  |  13. března 2010 14:08:00

Já používám DEDRU je to ekologická drogerie a mohu jen říct, že s těmito výrobky je úklid hračka pokud má někdo zájem o kvalitní úklidové prostředky a ještě získat i slevu a nebo dárek za nákup ať se ozve na: v.kaderavkova@seznam.cz sdělím podrobnosti a nejsou tam žádné vstupní poplatky

Odpovědět » 1misule12  |  12. března 2010 14:33:03

ahoj koupila jsem v Kauflandu octový čistič Ringo a jsem nadšená. Odstraňuje vápenaté kapky z vodovodních baterií, sprchový kout se leskne a čistič příjemně voní. Čistič má i webové stránky www.mujcistic.cz

Odpovědět » donny0007  |  21. ledna 2010 08:55:49

ahoj zde najdete biologicky odbouratelné čistící prostředky s atesty www.fin-fm.cz

Odpovědět » Jonášová  |  19. listopadu 2009 12:47:58

Amway jsem používala a nemůžu říct, že by byla lepší než Eurona. nyní používám Euronu a jsem s ní víc jak 100% spokojená, přípravky dlouho vydrží a kvalita se o hodně zlepšila. Stále vyvíjejí nové věci, nezkoušejí na zvířatech, jsou 100% ekologický a mají certifikované spoustu výrobků.

Odpovědět » sneku  |  18. listopadu 2009 20:44:17

jedině eurona.....žádné ekzemy nic...

1  2  3  4 » 

Hledat v diskuzích