Diskuze
Diskuze / Volný čas, akce / Bylo nám sát
Mládí je pryč, děti mají své rodiny, občas se věnujeme vnoučatům. Ale život nám nekončí,snad začíná další etapa. Jak ji trávit, věnovat se rodině a vnoučatům nebo začít cestovat a konečně si trochu užívat!? Podělte se prosím s námi o Vaše názory.
Upozornění! Pro zajištění plynulého používání sekce Diskuze, byly předchozí příspěvky k tomuto tématu archivovány. Přečíst si je můžete na odkazu: http://www.nadoma.cz/diskuze/tema/slug_5346_archive_2010_02_17_03_09
Komentáře:
Zdravím!
Ano, tak je to dobře! Přece nás nějaká protivná zima nedostane na kolena.
Evi promiň, Ty jsi jedna z mála, která má lyže permanentně na nohou. Ale Ty je potom vyměníš za kolo a to je i mě bližší.
Venku se snaží sluníčko prodrat mezi mraky, ale je pod nulou. Dopíšu, dopiju čaj a jdu na tu révu.
Jednou jsem si také vzpomněla dlouho, ale to bylo dřív tepleji. Réva ronila a to nejde ničím zastavit. Musí "dostat
rozum" sama. Když jsem to omotala izolepou, tak ta míza měla takovou sílu, že si stejně cestičku našla a byla kolem mokrá zemina. Už jsem začala počítat s tím, že nebude. Dopadlo to ale dobře. Mám jen 4 hlavy, tak by to mělo být hotové rychle. Problém je v tom, že dvě rostliny jsou na pergole a já mám vždycky pocit, že sebou žuchnu.
Hezký den a ať se všem daří!!!!
![]()
Hezký den děvčátka,tak jen dávám vědět o sobě a Marcelce,která nezapadala sněhem,včera se u nás stavila a tak jsme probírali vše možné i nemožné.Dnes jedu za dcerkou do Teplic,začíná s tím čerpáním náhr.volna a pak dovolenou,tak se asi projdeme a pak pojedeme k nám na oběd atpod.,včera jsem si to připravila a tak bude pohoda.Mužíček měl včera odpolední,ale nakonec z toho byla 16-tka a tak už chrupe
a my máme holčičí pré![]()
Marianko to je dobře,že mužíčkovi pomohli a bude moci na tu operaci se žlučníkem,je to konečně dobrá zpráva a tak dál držíme pěsti pro štěstí![]()
Světluško od příštího týdne už má být přes den líp,tak to jaro určitě už přijde![]()
![]()
![]()
Olinko,tak ty si užíváš Vládíčka,no tak to má být![]()
Albrechtičko,jen aby ti ta prkýnka nepřirostla
ba ne,je dobře,že takhle využíváš krásných dnů a ten citát je přesný![]()
Všem,které něco trápí,přeji ať je to co nejdříve opustí a zase napsanou Naďa a já letím za dcerkou![]()
![]()
![]()
Dobré ranko děvčata. V první řadě se musím omluvit Světluš, měla pravdu s tím sněhem, ráno jsem vstala a venku bylo bílo. Já jsem myslela, že mně to porazí, teď prosvítává sluníčko a pořád poletuje mrcha jedna. No to snad ani není možné, ono to snad vůbec nehodlá skončit. Kocouři jsou taky parádně naštvaní, ani se jim nechce jít ven. Tak Vám všem přeji pěkný den pokud možno bez sněhu. Majka
Ahoj LIBUŠKO,ty si také pilná včelička,mě to čeká v sobotu,přijede za týden návštěva,která nemohla přijet na moje narozky,takže stále slavím.DOBROU NOC OLI
![]()
Ahoj děvčata,konečně u počítače-nestíhám.Včera jsme byly s Martinkou v poradně,takže Vládíček přibral a má 4,65 kg,bylo krásně,tak jsem vozila.
Odpoledne jsem měla setkání s děvčaty z práce-to jsme si v kavárně pochutnávaly a všechno probraly.
Dnes jsem opět vozila,svítilo sluníčko,ale zima.Odpoledne přišla kamarádka s dcerou,podívat se na malého,přinesly mu nádhernou soupravičku.Tak si doopravdy malého užívám.
Koukám,že recept na pucíky,jste našly-jste šikovná děvčata.Naši kluci je milovali,ještě dělám tvarohové řezy,ty jsou v receptech a jsou hlavně rychlé.
MAJKO-vše dobře dopadne,držím palečky.BOŽIČKO-záda bolí-napsala ti rehabilitaci.ROZMARÝNKO,to je dobře,že přijdeš mezi lidi.BOSNI-setkání bezva viď.MARUŠKO-ty si rozený komik.Světluš-jaro bude,máš sluníčkové jméno.DĚVČATA moc pozdravů,pa pa OLI
![]()
Už je hodně hodin, ale kdo jste "na přijmu", tak vás zdravím.
Přečetla jsem si, co se za odpoledne událo a samé hezké zprávy!!
Majko, teď už to bude jen a jen dobré!
Také se mi stává, že objevím recept, který se mi zdá dobrý, ale sama a ještě k tomu diabetik??? Ještě, když přijdou vnoučata a to si nesou zbytek domů.
Rozmarýnko, také si libuji, že mám ve škole ten úklid. Mám úvazek jen na tři hodiny, ale musím se denně upravit, proběhnu se, přijdu mezi lidi a ne v poslední řadě je každá korunka dobrá, protože samotnému se všechno prodraží. Uklízím sborovnu, dva kabinety, jazykovou třídu a dvě malé třídy na VOŠ. Namám WC a to mi vyhovuje. Nerada bych o to místo přišla. Když slyším, že nikde a na nic nejsou peníze, tak mám obavu. Uklízet se ale snad musí.
Verenka je pilná, jako včelička.
Také mám v plánu něco o víkendu stihnout. Doufám, že bude trochu slušné počasí.
Dobrou noc a hezké ráno!!
![]()
děvčata zdravím vás. Mám opravdu skluz. Dneska jsem opět neštihlla číst vaše příspěvky. Máme zde na dva dny oba malé vnuky a je to opravdu záhul. Já mám výhodu, že jsem dopoledne v práci, ale muž to zde s nimi musí přetrpět i celé dopoledně. Už to nejsou pouze brontosauři a dinosauři, ale i divocí psi, pavouci křižáci a tarantule, žabáci ap..
![]()
Ahojky, tak jsem si vás všechny přečetla.Majko, je dobře že manžel je na tom lépe alespoň po té psychické stránce. Rozmarýnko, přeji ti tu prácičku. Je pravda budeš mezi lidmi a nějaká korunka taky není špatná. Pinzetko, ty jsi srandista a to je fajn. Božičko, už je ti lépe. Bosni, užij si pěkné odpoledne.
Dnes jsem převlékla peřiny. oprala, vyžehlila a mám hotovo. Krásně mě to uschlo venku a prádýlko je voňavoučké.
Celý den krásně svítilo sluníčko, ale zima. Opravdu se má oteplovat a hned bude lépe.
![]()
Děvčátka musím se s Vámi podělit o dobrou zprávu. Volal mi manžel z nemocnice, že přeci jen mu ten zákrok udělali , snad to proběhlo vše dobře, tak teď aby se vše spravilo a mohl jít na tu operaci s tím žlučníkem. Jsem hrozně ráda, že se uklidnil a i to léčí. Teď z jiného soudku , taky jsem chtěla vyzkoušet ty pucíky, ale vzhledem k tomu, že jsem tu jenom já a kocouři tak si musím počkat na nějakou oběť až k nám přijede. Ten citát od Albrechtičky je pro mně dnes jak vyšitý, jsem hned taková spokojenější. Pěkný zbytek dne. Majka
Ahoj děvčata! U nás chumelí a chumelí. Ráno jsem z toho sněhu dostala šok. Radlice kolem našeho projela už 2x, takže aspoň nebude na silnici břečka!
Majko, jsem ráda, že se Víťovi ta endoskopie povedla. A musela, když nás tady tolik drželo pěsti!
Musím jít uvařit oběd,protože dnes mám oba strávníky doma.
Mějte se hezky, večer zase nahlédnu!!!
Maruška