Poslat E-Mail 

2. září 2010, svátek má Adéla

Diskuze  

Diskuze / Volný čas, akce / Bylo nám sát

Mládí je pryč, děti mají své rodiny, občas se věnujeme vnoučatům. Ale život nám nekončí,snad začíná další etapa. Jak ji trávit, věnovat se rodině a vnoučatům nebo začít cestovat a konečně si trochu užívat!? Podělte se prosím s námi o Vaše názory.

Upozornění! Pro zajištění plynulého používání sekce Diskuze, byly předchozí příspěvky k tomuto tématu archivovány. Přečíst si je můžete na odkazu: http://www.nadoma.cz/diskuze/tema/slug_5346_archive_2010_02_17_03_09

Pro vložení komentáře musíte být registrováni nebo přihlášeni

Komentáře:

Odpovědět » Bibi  |  2. září 2010 23:37:00

Ona ta paní, co nosí některé časopisy a letáky, je jak já říkám, IV. cenová skupina. Má dementní dceru a ta roznáška je jako přivýdělek k nějaké sociální podpoře. Tiskoviny si vozí na starém kočárku a ještě jsem ji neviděla bez cigarety. Na to, že je ještě poměrně mladá, tak nemá zuby a je hrozná!
Dnes na mně zvonila před 6. hodinou. Jak jsem šla k lékaři, tak jsem byla vzhůru a svítila jsem. Vystrčila jsem hlavu ze dveří a ona na mě houkla, ať jdu k brance. Když jsem nechtěla, že jsem v noční košili, tak mi řekla, že tu ulici máme v hrozném stavu, tak že to musím vydržet. Nevím, co měla na mysli, ale řekla jsem jí, že nemusím nic a jestli nebudu mít časopis v pondělí ve schránce, tak že potom budu teprve zlá!!
Ona taková srážka s blbcem, nebo blbkou, je hrůza!!

Odpovědět » Oloušek  |  2. září 2010 22:53:45

AHOJKY děvčata,dnes jsem s Vládíčkem vyrazila ve 13 hod. a bylo nádherně,šli jsme ještě s kamarádkou až na druhý konec LOUN do LIDLU-CELÝ HO PŘEDĚLALI.
Za chvíli mě volal manžel,že nemá klíče,kde jsem-tak se hezky prošel.
K večeru přišla kamarádka,tak jsem jí dala ke kávičce dortík,moc jí chutnal.Syn všechny podělil.Večeře byla výborná,dobře tam vaří.
Koukám,že u Verenky také,jak v interhotelu.
Julko-ty si tedy vytížená babička ještě,že tě mají.
Zahrada nás také čeká,musíme vše sklidit a poklidit,snad bude hezky.
Holčiny mějte se krásně,dobrou.

Odpovědět » Lempik  |  2. září 2010 21:56:22

Ještě jsem zapomněla napsat ja mam jahody jenom ve skleníku.Tak papa

Odpovědět » Lempik  |  2. září 2010 21:53:48

Taky jsem Verenko dneska trochu pracovala na zahradě hlavně jsem pořádně zalila sklenik i když venku pořád poprchava tak tam je sucho tak aby rajčatka dozrála a byla chutna tak jsme zalili už likvidujeme bazen na koupáni to už určitě nebude tak mame vody dost.Letos jsme si ten bazén ani moc neužili jsem řikala manželovi že ho bylo škoda napouštět,ale tak voda z něho nepřijde nazmar.Pod pergolou jsme taky trochu uklidili ono te práce je pořad dost.No a jahody ja mam ty stále plodíci tak pořad něco obiráme a ja je rozsazují pořad když oberu tak okopu pohnojim a pokud má šlahoun tak ho ustřihnu a zasadím letos to dělam tak poprvé a celkem je to fajn.Taj ajdu už taky do hajan zítra mam naplánovano dost práce tak uvidim jak mi to půjde.Dobrou noc přejí všem papa

Odpovědět » bosna  |  2. září 2010 20:59:24

Dobrý večer děvčata, moc vás všechny zdravím. . Já nějak to PC nestíhám . Včera tu byli mladí, tak jsem měla na starosti cácorky, starší byla poprvé ve škole. Moc sa jí to líbilo, pěkně je přivítali a dnes už je na antibiotikách a doma. Byla z toho nešťastná, že nemože do školy. Ale učitelka říkala, že s učením začnou až v pondělí, tak dcera doufá, že ju přes víkend vykurýruje. V nedělu k nim na službu nastupuju já.
My dnes celý den s manželem na zahrádce, má dovolenou, tak zemáky jsou vybrané, jahody, nový záhon založený. Zase nějaké zavařování, však to znáte. Počasí nám přálo, bylo slunečno a teplo. Teď sa tu plazíme jak šneci. Ani sa nedivím, celý týden lenošení u maminky, to mosí někde sa odrazit.
Děvčátka, já vám všem moc přeju hazkou dobrou noc. Jestli sa nekerá chystáte na výlet, tak přeju hezké počasí, jestli k lékařům, tak ať vám to dobře dopadne. No a samozřejmě všem zdravíčko a ještě hezké, slunečné dny. Mám tu resty, tak jdu na to. Dobrou noc a hezké sny. papapa Julka

Odpovědět » Verenka  |  2. září 2010 19:29:07

Ahojte děvčata, dnes dopoledne krásně svítilo sluníčko tak jsem vyrazila na zahrádku. Posbírala jsem úrodu a pak jsem se vrhla na dvorek. Pozametala a uklidila co bylo třeba a hned to bylo znát. S dobrým pocitem jsem si vypila kafíčko, uvařil manžel, a pak začala vařit. Protože nás včera pozvali mladí na oběd,tak jsem to dnes oplatila.Bylo masíčko s volským okem a brambůrky opečené v troubě. Verunka říkala,že je to jako v interhotelu. Maso bylo krásně měkoučké a všichni jsme si pochutnali. Odpoledne jsme si udělali výlet s Karolinkou. Bylo pěkně.
Evi A, ať se výlet vydaří a počasí by vám mělo přát. Tak uvař,upeč a jeďte,ale opatrně.
Libuško, to je síla s těma novinama. Doufám,že se stane náprava.
Jinak se všechny mějte moc pěkně, pospíchám na zprávy.

Odpovědět » Bibi  |  2. září 2010 23:06:46

To ani nevím, jestli jsem vám psala, že mi ta paní donesla časopis se spožděním a napůl vyluštěnou křížovkou!!

Odpovědět » Šotka  |  2. září 2010 23:25:12

Nepsala - vidíš, jak šetří tvůj vzácný čas, když pomáhá luštit, tak to je opravdu síla
v minulém bydlišti jsem mívala také problémy, nakonec se zjistilo, že to tam chodil nějaký dědula krást, vyšťourával ze schránky a ti roznašeči byli na mne naštvaní, když jsem urgovala nedodaný tisk, že musím mít dvoje a pak nás naschvál budili po šesté hodině, abychom věděli, že to dávají do schránky. Také jeden čas roznášela ženská, která byla pořád namazaná a zazvonila v poledne, že jí zbývají noviny a jestli jsme už dostali nebo ne. Tady naštěstí mám pokoj - pomyslně ťukám .............

Odpovědět » Bibi  |  2. září 2010 18:35:07

Hezký podvečer!
Nejdříve jsem "klikla" malé od Terinočky a musela jsem si přečíst, co je nového. "Stavilo" se vás málo.
Na dnešek jsem byla pozvaná do DIA poradny. Šla jsem tedy v 7 hodin z domu a pršelo. Nabrali mi materiál a já jsem šla na kávu ke kamarádce, protože jsem měla v 10.30 poslední RHB. Pak jsem se stavila na obědě a vrátila jsem se pro výsledky do poradny. Trochu mi paní doktorka "pohnula" s inzulínem a mám přijít na kontrolu koncem listopadu.
Šla jsem do školy, uvařila jsem si kávu a pak jsem šla uklízet. Ani nebylo znát, že ještě včera to bylo vypulírované.Jako normálně, na pár lepanců!!
Evi A. užijte si pěkně dovolču, jen aby přálo počasí.
Evi Š. já jsem si uvědomila, že Pavlínka měla první svátek, viď!!!
Zdeni, ono když se "zadaří", tak to stojí zato!!
Veru, ano chodím do práce s radostí. O to víc mě nadzvedlo, když mi paní, která nosí TV pohodu vzkázala, že prší, tak že mi ji donese některý následující den. Volala jsem na MEDIA PRESS a vysvětlila jsem jim, že pokud bych zavolala do školy, že nepříjdu, protože prší, nebo že mám rozkopanou ulici, tak že bych mohla zavolat pouze jednou. Poprvé a naposledy!!
Děvčata, mějte hezký večer, začíná večerníček pro "velké" - Ulice!

Odpovědět » Šotka  |  2. září 2010 18:55:38

Bibi, neměla svůj první svátek, ona je křtěná Pavla a ta je 22. června, musí si ještě počkat.

Odpovědět » Šotka  |  2. září 2010 17:43:11

Právě jsem se vrátila domů, vše odpadlo a já byla dvě hodiny s kočárkem a malou Evičkou, tak jsme vyvětrané všechny tři. Jdu honem sebrat ostružiny, už jsem na nich zase od neděle nebyla. Je zamračeno, tak bude brzy tma. E

Odpovědět » Šotka  |  2. září 2010 14:50:06

Dnes bylo o poznání tepleji už zrána, docela jiný vzduch. Ale je to takové aprílové, chvílí zamračeno, chvílí slunce. Prve jsem vylezla a začíná mrholit. Volala mi předtím sestra, že v Náchodě lilo od rána až do půl 12. Jsou to opravdu takové místní přeháňky.
Já si nakonec udělala k obědu houbovou omáčku, opravdu smetanovou, s knedlíkem , dobrůtka. Ještě musím zpracovat zbytek hub, to budou řízky nebo také něco trochu jiného. Volala mi snacha předtím, tak možná dostanu Evičku chvíli na hlídání. Mám to dnes docela nabité, dopoledne jsem byla pryč, pracovně, v poledne se dostala domů a ještě nebyla po jídle, pracovní návštěva, a další čekám. Jinak by mne to svádělo k lenošení, asi to tak má být. Pá

Odpovědět » Sarita  |  2. září 2010 12:58:15

Pěkný den, tak jsme dojeli od toho lékaře, ale jsem ráda , že jel manžel s naámi. Jako naschvál se nám na autě rozbila hadička od benzínu. Upozornil nás pán , co jel za námi, celou cestu tam za námicákal benzín. No manžel lítal a hledal opravnu, měl strach , že se to někde zastaví, stihli jsme i lékaře i dojet včas domů, aby mohl jít načas do práce. No, a to chtěl, abych jela sama, nevím , co bych tam dělala. Jinak ráno pršelo, pak sluníčko , ale je to pořád dokola, zase déšť. Tak si užívejte den v pohodě.

1  2  3  4  5  6  7  ...  218  219 » 

Hledat v diskuzích